Please select a page template in page properties.

Splitvarmepumpe WWP LS (op til 16 kW)

Den nye Weishaupt splitvarmepumpe WWP LS findes i fire størrelser fra 8 op til 16 kW. Varmepumperne udmærker sig ved deres høje effektivitet med en COP på op til 3,8 (ved A2/W35 iht. EN 14511). Derudover er de meget støjsvage og meget enkle at betjene via den intuitive regulering.

Elektronisk BiFlow-ekspansionsventil
Den elektroniske BiFlow-ekspansionsventil med 490 trin og elektronisk hurtigstart (ca. 2 min.) bidrager også til varmepumpens høje effektivitet. Der er kun én ventil til både opvarmning, køling og afrimning.

BlueFin-fordamper
Udedelen er udstyret med en fordamper med en særlig BlueFin-coating. Det giver en øget korrosionsbeskyttelse, og snavs sætter sig ikke så let fast på overfladen. Den afprellende effekt forbedrer afrimningsprocessen. Afrimningsfunktionen forløber automatisk.

Dobbelt-rullestempelkompressor
Dobbelt-rullestempelkompressoren med den effektive inverter giver støjsvag drift, hurtig opnåelse af sætpunkt samt lang levetid. Kompressoren er effektivt varme- og støjisoleret og afgiver ingen støj fra lejerne.

Meget effektiv blæser
Blæserens børsteløse og energibesparende motor gør blæseren meget effektiv og bidrager til en lang levetid. Vingernes form er aerodynamiske og tilpasset store luftmængder.

Silent Mode
I den særlige Silent Mode kan omdrejningstallet reduceres i et bestemt tidsrum (f.eks. om natten). Tidsrummet kan indstilles efter individuelle ønsker. I denne periode vil splitvarmepumpen køre endnu mere støjsvagt. Den primære varmeforsyning vil ikke blive påvirket heraf.

Kondensatbakke uden el-opvarmning
Kondensatet ledes gennem nøje dimensionerede åbninger, hvilket giver sikker drift ned til -20 °C. Der er derfor ikke behov for el-opvarmning.

Indedel - anlægskomponenter for brugsvand
Hydraulikenheden (indedelen) er som standard udstyret med: Kondensator med diffusionstæt varmeisolering, ekspansionsbeholder, sikkerhedsenhed med afluftning, slamudskiller, højeffektiv shuntpumpe (energiklasse A) til rumopvarmning og brugsvand med tæt trevejsventil.

Indedel - elektroniske anlægskomponenter
Indedelen er udstyret med følgende elektroniske komponenter: 2. varmeenhed for rumopvarmning og brugsvand, flowsensor, frem- og returløbsfølere, LED-driftstatusbjælke samt betjeningsenhed integreret i indedel med farvedisplay af høj kvalitet.

Intuitiv regulering
Den nye betjeningsenhed med farvedisplay betjenes med den velkendte dreje- og trykknap fra Weishaupt. Varmepumpen idriftsættes hurtigt og enkelt med idriftsættelsesassistenten. Indstillingsværdierne angives i klartekst.

Kølefunktion som standard
Standardudførelsen af denne varmepumpe kan køle stille, men også intensivt.

Up