Please select a page template in page properties.

Splitvarmepumpe WWP LS kompakt

Den nye, kompakte Weishaupt splitvarmepumpe WWP LS K findes i to størrelser på hhv. 8 og 10 kW. Den nyudviklede indedel med en integreret beholder på 165 liter samt alle nødvendige hydraulikkomponenter er pladsbesparende og er nem at transportere indenfor og at installere.

I forbindelse med transporten af varmepumpen til svært tilgængelige rum er det en væsentlig fordel, at indedelen og beholderen kan skilles fra hinanden.
Splitvarmepumpen udmærker sig ved sin høje ydelse. Den er endvidere meget støjsvag og enkel at betjene pga. den intuitive regulering. Standardudførelsen af denne varmepumpe kan også køle, både stille og intensivt. Ved hjælp af den nye Weishaupt app kan man gøre sin smartphone eller tablet til anlæggets primære betjeningsenhed, hvis det ønskes.

Elektronisk BiFlow-ekspansionsventil
Den elektroniske BiFlow-ekspansionsventil med 490 trin og elektronisk hurtigstart (ca. 2 min.) bidrager også til varmepumpens høje effektivitet. Der er kun én ventil til både opvarmning, køling og afrimning.

BlueFin-fordamper 
Udedelen er udstyret med en fordamper med en særlig BlueFin-coating. Det giver en øget korrosionsbeskyttelse, og snavs sætter sig ikke så let fast på overfladen. Den afprellende effekt forbedrer afrimningsprocessen. Afrimningsfunktionen forløber automatisk.

Dobbelt-rullestempelkompressor
Dobbelt-rullestempelkompressoren med den effektive inverter giver støjsvag drift, hurtig opnåelse af sætpunkt samt lang levetid. Kompressoren er effektivt varme- og støjisoleret og afgiver ingen støj fra lejerne.

Meget effektiv blæser 
Blæserens børsteløse og energibesparende motor gør blæseren meget effektiv og bidrager til en lang levetid. Vingernes form er aerodynamiske og tilpasset store luftmængder.

Natsænkning 
I den særlige natdrift kan omdrejningstallet reduceres i et bestemt tidsrum (f.eks. om natten). Tidsrummet kan indstilles efter individuelle ønsker. I denne periode vil splitvarmepumpen køre endnu mere støjsvagt. Den primære varmeforsyning vil ikke blive påvirket heraf.

Kondensatbakke uden el-opvarmning
Kondensatet ledes gennem nøje dimensionerede åbninger, hvilket giver sikker drift ned til -20 °C. Der er derfor ikke behov for el-opvarmning.

Indedel - anlægskomponenter for varmtvand
Hydraulikenheden (indedelen) er som standard udstyret med: Kondensator med diffusionstæt varmeisolering, ekspansionsbeholder, sikkerhedsenhed med afluftning, slamudskiller, højeffektiv shuntpumpe (energiklasse A) til rumopvarmning og brugsvand med tæt trevejsventil.

Indedel - elektroniske anlægskomponenter
Indedelen er udstyret med følgende elektroniske komponenter: 2. varmeenhed for rumopvarmning og brugsvand, flowsensor, frem- og returløbsfølere, LED-driftstatusbjælke samt betjeningsenhed integreret i indedel med farvedisplay af høj kvalitet.

Intuitiv regulering
Den nye betjeningsenhed med farvedisplay betjenes med den velkendte dreje- og trykknap fra Weishaupt. Varmepumpen idriftsættes hurtigt og enkelt med idriftsættelsesassistenten. Indstillingsværdierne angives med klartekster.

Brugervenlig betjening med en app eller en Webbrowser
Med LAN-interfacet, som er standard, og Weishaupt varmestyringsportalen (WEM-portalen) kan den nye, kompakte splitvarmepumpe nemt og sikkert styres fra en computer, smartphone eller tablet via internettet. Det er naturligvis også muligt at betjene varmepumpen fra en enhed placeret i et opholdsrum (option).

Kølefunktion som standard
Standardudførelsen af denne varmepumpe kan køle stille, men også intensivt.

Fleksibel tilslutning
Opvarmning, brugsvand og cirkulation kan valgfrit tilsluttes til venstre, højre eller fra oven.

Varmtvandsbeholder WAS 165 Eco
Varmtvandsbeholderen WAS Eco kan rumme 165 liter og er udstyret med en effektiv rørspiral-varmeveksler på 1,7 m2. Med den nye komposit-varmeisolering med vakuum-isoleringspanelet (VIP) er varmetabet i beholderen meget begrænset.

Up