Please select a page template in page properties.

German Design Award 2018: Den kondenserende gaskedel fra Weishaupt får designpris

German Design Award fra „Rat für Formgebung“ er en af de mest anerkendte designpriser. For områderne produkt- og kommunikationsdesign ved German Design Award 2018 blev der slået rekord med mere end 5.000 deltagere fra 56 lande.

Den kondenserende gaskedel Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B blev kåret som vinder i kategorien Excellent Product Design/Energy. Juryens begrundelse: „Ved udviklingen af den nye, kondenserende kedel Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B var det med det mål for øje at skabe et enestående og minimalistisk design. Dette design afspejler Weishaupts høje kvalitet og moderne teknik og understreger produktfilosofien hos Weishaupt. Alle betjeningsfunktioner er anbragt på en brugervenlig måde bag aluminiumslågen. Driftsstatussen for den kondenserende kedel indikeres ved en farve på en lysbjælke.“

Denne høje udmærkelse er blot én blandt en række af nationale og internationale priser, som den sydtyske varmeanlægsfabrikant Weishaupt har modtaget siden 1960´erne for sit enestående produktdesign.

Up