daenemark dk Presse Fagpresse 2012 Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Energiebeholderen WES 660 og 910-A som kan leveres fra sommeren 2012 har som standard et højt udstyrsniveau.

Fagpresse

01/04 2012

Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Energiebeholderen WES 660 og 910-A som kan leveres fra sommeren 2012 har som standard et højt udstyrsniveau.

Dette omfatter blandt andet den højeffektive Isodual-varmeisolering, den patenterede termo-etlagssøjle, varmtvandsflowsystemet i rustfrit stål, tilslutningerne for kondendenserende gas- eller oliekedler med bypass-funktion og flere andre muligheder for tilslutning (ekstern varme, el-varme).

Den innovative Weishaupt Energibeholder kan udnytte varmen fra flere kilder (fastbrændselskedel, varmepumpe, el-varme etc.). Beholderen fordeler varmen optimalt og hygiejnen for brugsvandet er helt i top.

Frisk vand bliver varmet op i et spiralformet, bølget rør i rustfrit stål. På grund af den hyppige vandudskiftning og at der næsten ikke forekommer stagnation på grund af strømningshastigheden, er der gode forudsætninger for en meget god hygiejne. Ud over frisk vand yder anlægget en fremragende varmtvandsforsyning, således at Weishaupt Energibeholder endda er meget velegnet til f.eks. hoteller.

Den patenterede termo-etlagssøjle fungerer som et varmeledesystem, idet termo-sluserne anbragt forskellige steder på søjlen sikrer en systematisk fordeling af varmen i energibeholderen. Først bliver den øverste del af beholderen tilført energi, således at der inden for meget kort tid er varme til rådighed til rum- og brugsvandopvarmning. Thermo-etlagssøjlen med den integrerede varmeveksler til solvarme fungerer udelukkende efter fysiske principper. Der er ikke behov for yderligere mekaniske dele eller eksterne varmeveklsere. Denne driftsform giver de bedste forudsætninger for en lang levetid.

Den to-lags Isodual varmeisolering med 100 mm sørger for en effektiv opbevaring af den genererede varme fra solen. Det inderste lag består af 20 mm polyestervlies, som ligger tæt op ad beholdervæggen, hvorved luftcirkulation undgåes. Det yderste lag er af 80 mm neopor med en fremragende Lambda-værdi på 0,0316 W/m·K (referencetemperatur: 10 °C). For at lette monteringen er varmeisoleringen delt i tre stykker, som skal samles. Samlingerne bliver dækket, hvilket giver et pænere udtryk.

WES-A
WES-A
Snittegning af den nye energibeholder WES-A (660 og 910 liter) fra Weishaupt.
Billede kan printes (1.4 MB)
Isodual-varmeisolering
Isodual-varmeisolering
Den to-lags Isodual-varmeisolering består af tre dele.
Billede kan printes (649.7 KB)

Ønsker du personlig rådgivning fra en Weishaupt medarbejder?