daenemark dk Presse Fagpresse 2012 Solvarmestyringer WRSol 1.1 og 2.1

Solvarmestyringer WRSol 1.1 og 2.1

Fagpresse

01/04 2012

Solvarmestyringer WRSol 1.1 og 2.1

De nye Weishaupt solvarmestyringer WRSol 1.1 og 2.1 er blevet udstyret med mange nye faciliteter: Oplyst LCD-grafikdisplay med visning af hydrauliske varianter, klartekstbetjening på mange sprog, dataregistrering via SD-kort eller WRSol-software, styring af pumper (trinvis, PWM eller 0-10 V) samt statistikfunktioner over genereret solvarme med grafisk visning.

Med klartekstdisplayet og den intuitive brugerflade er det enkelt at betjene solvarmestyringerne WRSol. Idriftsættelsen forløber hurtigt og enkelt, idet alle grundindstillingerne allerede findes i styringen og kan vælges og vises i det oplyste grafikdisplay.

Den genererede solvarme kan nemt vises grafisk - enten for dage, måneder eller år. WRSol solvarmestyringerne er både egnede til styring af omdrejningsregulerede energisparempumper og til standardpumper.

I udførelse WRSol 1.1 kan der vælges mellem 5 hydrauliske varianter. Der findes bl.a. to relæudgange og 5 følerindgange. Udførelsen WRSol 2.1 er beregnet til at styre komplekse solvarmeanlæg, og der kan vælges mellem 37 hydrauliske varianter, 5 relæudgang samt 10 følerindgange.

WRSol
WRSol
De nye solvarmestyringer WRSol 1.1 og 2.1 er udstyrede med oplyst LCD-grafikdisplay.
Billede kan printes (820.6 KB)

Ønsker du personlig rådgivning fra en Weishaupt medarbejder?