daenemark dk Presse Fagpresse 2013 Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Weishaupt energibeholdere WES 660-A og 910-A har som standard et højt udstyrsniveau.

Fagpresse

12/03 2013

Energibeholder WES-A (660 og 910 liter)

Weishaupt energibeholdere WES 660-A og 910-A har som standard et højt udstyrsniveau.

Dette omfatter blandt andet den højeffektive tolags-varmeisolering, den patenterede termo-etlagssøjle, varmtvandsflowsystemet i nikkelfrit rustfrit stål, tilslutningerne for kondendenserende gas- eller oliekedler med bypass-funktion, flere andre muligheder for tilslutning (varmetilskud, el-varme) samt flere el-patroner med præcist definerede positioner.
Den innovative Weishaupt Energibeholder kan udnytte varmen fra flere kilder (fastbrændselskedel, varmepumpe, el-varme etc.). Beholderen fordeler varmen optimalt og hygiejnen for brugsvandet er helt i top.

Frisk vand bliver varmet op i en spiralformet, bølget rør i nikkelfrit rustfrit stål. På grund af den hyppige vandudskiftning og at der næsten ikke forekommer stagnation på grund af strømningshastigheden, er der gode forudsætninger for en meget god hygiejne. Anlæggets brugsvandsforsyning er fremragende.

Den patenterede termo-etlagssøjle fungerer som et varmeledesystem, idet termo-sluserne anbragt forskellige steder på søjlen sikrer en systematisk fordeling af varmen i energibeholderen. Først bliver den øverste del af beholderen tilført energi, således at der inden for meget kort tid er varme til rådighed til rum- og brugsvandsopvarmning. Thermo-etlagssøjlen med den integrerede varmeveksler til solvarme fungerer udelukkende efter fysiske principper. Der er ikke behov for yderligere mekaniske dele eller eksterne varmeveklsere. Denne driftsform skaber de bedste forudsætninger for en lang levetid.

Den to-lags Isodual varmeisolering med 100 mm sørger for en effektiv opbevaring af den genererede varme fra solen. Det inderste lag består af 20 mm polyestervlies, som ligger tæt op ad beholdervæggen, hvorved luftcirkulation undgåes. Det yderste lag er af 80 mm neopor med en fremragende Lambda-værdi på 0,032 W/m·K. For at lette monteringen er varmeisoleringen delt i tre stykker, som skal samles. Samlingerne bliver dækket, hvilket giver et pænere udtryk.

Snittegning af den nye energibeholder WES-A 910
Snittegning af den nye energibeholder WES-A 910
Billede kan printes (1.4 MB)
Varmeisoleringen Isodual i to lag er sammensat af tre dele.
Varmeisoleringen Isodual i to lag er sammensat af tre dele.
Billede kan printes (649.7 KB)

Ønsker du personlig rådgivning fra en Weishaupt medarbejder?