daenemark dk Virksomheden Grundprincipper

Grundprincipper

Virksomheden Weishaupt står for tillid, høj kvalitet og den bedste service. Weishaupt er en mellemstor familieejet og familiedrevet virksomhed og har opnået succes med sine energiteknologier i hele verden, men Weishaupt er ikke så stort et foretagende, at vi ikke kan agere uafhængigt, selvstændigt og fleksibelt. Som en familieejet virksomhed føler vi ikke alene et ansvar for vores produkter men også for vores medarbejdere.

Som en familieejet virksomhed føler vi os ikke alene ansvarlige for vores produkter men også for vores medarbejdere. Den tillid vi viser vore medarbejdere, får vi igen i form af en selvstændig og loyal arbejdskultur. At mange medarbejdere arbejder hos Weishaupt i 25, 40 og endda 50 år siger nok mere end mange glitrende brochurer. Dette frugtbare, tilfredsstillende og tillidsfyldte arbejdsmiljø har også bidraget til den tilfredshed, kunderne giver udtryk for overalt i verden.

 

Tillidsvækkende forskning, produktion og service.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Hos os planlægger vi grundigt, beregner rigtigt og arbejder efter etiske principper.
Det skaber tryghed i enhver henseende, og det står jeg inde for med mit eget navn."
(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Tillidsvækkende forskning

I forsknings- og udviklingsafdelingen hos Weishaupt er ca. 100 teknikere, konstruktører og ingeniører beskæftiget med at færdigudvikle produkterne helt frem til produktionsstadiet. Dette danner grundlaget for de driftsikre Weishaupt produkter.

Tillidsvækkende produktion

Vi kræver den højest mulige kvalitet og præcision. Vore kvalificerede medarbejderes know-how skinner igennem i alle vores produkter og er forudsætningen for, at virksomheden kan udbygges. Hos Weishaupt er det kun de helt færdigt udviklede produkter, som kommer på markedet, således at produktet kan køre driftsikkert ude hos kunden.

Tillidsvækkende service

Hos Weishaupt betragter vi god service som en meget vigtig del af vores omfattende udbud af serviceydelser. Kompetente medarbejdere står til rådighed for vores kunder, uanset hvornår der er brug for os – 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen. Med regelmæssig undervisning af vores samarbejdspartnere, serviceteknikere og medarbejdere sikrer vi, at den seneste viden om produkter og teknologier bliver videregivet og ført ud i praksis, således at vores kunder vil modtage en tilfredsstillende service.

Ønsker du personlig rådgivning fra en Weishaupt medarbejder?