Please select a page template in page properties.

Max Weishaupt GmbH udvider direktionen med Dipl.-Økon.-Ing. Thomas Weishaupt

Direktionen for Max Weishaupt GmbH er med virkning fra den 1. februar 2016 udvidet med Thomas Weishaupt (41 år). Virksomhedes ledes nu af Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt, dennes søn Dipl.-Økon.-Ing. Thomas Weishaupt (begge direktører) og siden 2008 af direktør Dr. Karl-Heinz Romer (56 år).

I forbindelse med at Thomas Weishaupt indtræder i direktionen for Max Weishaupt GmbH, indtræder Thomas Weishaupt sammen med Dr. Karl-Heinz Romer samtidig i direktionen for Weishaupt Holding.
Dermed er den fremtidige struktur for den familiedrevne virksomhed Weishaupt lagt til rette. I særdeleshed med udnævnelsen af sin søn Thomas Weishaupt har Siegfried Weishaupt sikret, at virksomheden også fremover vil være i familiens hænder.

Thomas Weishaupt har været ansat i virksomheden i mere end 10 år. Efter at han indledningsvist fik lederansvaret for salget uden for Tysklands grænser, er han i de senere år også blevet betroet ansvaret for indlandssalget. Han er uddannet diplom-økonomiingeniør fra universitetet i Karlsruhe. Derefter supplerede han med en MBA på „INSEAD School“ i Singapore.

Med en omsætning på over 540 millioner Euro er Weishaupt en af de førende virksomheder inden for produkter til varmegenerering, varmeindvinding og varmestyring. Med fabrikker i Schwendi/Tyskland, Sennwald/Schweiz og i Donaueschingen/Tyskland er Max Weishaupt GmbH med sine produkter inden for brændere, kondenserende kedler, solfangere og varmepumper godt rustet til fremtiden. Også virksomheden BauGrund Süd (i byen Bad Wurzach), som er en af de største virksomheder inden for jordsonde- og brøndboringer for udnyttelse af den overfladenære geotermi (varmeindvinding), er en del af Weishaupt koncernen. Til Weishaupt koncernen hører også virksomheden Neuberger Gebäudeautomation (i byen Rothenburg ob der Tauber), som er koncernens specialist inden for bygningsautomatik (varmestyring).

Up