Please select a page template in page properties.

Weishaupt. Et sikkert valg.

Mærket Weishaupt står for tillid, høj kvalitet og den bedste service. Weishaupt er en mellemstor familieejet og familiedrevet virksomhed. Vi har opnået succes med vores energiteknologier i hele verden. Weishaupt er dog ikke større, end at vi stadig kan agere uafhængigt, selvstændigt, fleksibelt og konsekvent.

Tillidsvækkende forskning

I Forsknings- og Udviklingsafdelingen hos Weishaupt er ca. 100 højt specialiserede teknikere, konstruktører og ingeniører beskæftiget med at udvikle innovative produkter, helt frem til de er klar til produktion. Dette er grundlaget for de pålidelige Weishaupt teknologier.

Tillidsvækkende produktion

Vi kræver den højest mulige kvalitet og præcision. Vore kvalificerede medarbejderes know-how skinner igennem i alle vores produkter og er fundamentet for virksomhedens videre udvikling. Hos Weishaupt er det kun helt færdigt udviklede produkter og tilbehør, som kommer på markedet, således at produktet kan køre driftsikkert og fejlfrit hos kunden.

Tillidsvækkende service

Hos Weishaupt betragter vi god service som en meget vigtig del af vores omfattende udbud af serviceydelser. Kompetente medarbejdere står til rådighed for vores forhandlere, som f.eks. din VVS-installatør – uanset hvornår der er brug for os. Med regelmæssig undervisning af vores forhandlere, serviceteknikere og salgsmedarbejdere sikrer vi, at vores kunder modtager en tilfredsstillende service.

Fremtiden inden for energiteknologier. Vil du være med?

Verden forandrer sig. Også på energiområdet. Hos Weishaupt arbejder vi hver dag på at anvende verdens energiressourcer ansvarligt. Denne vision kan du blive en del af. Hvis du ønsker at søge en ledig stilling eller søge uopfordret, hører vi gerne fra dig. Send venligst en e-mail til personale @ weishaupt.dk.

Weishaupt. I tal.

0kvadratmeter stor Forsknings- og Udviklingsafdeling i Schwendi
0medarbejdere i Weishaupt koncernen på verdensplan
0millioner Euro i omsætning i 2023
0afdelinger i Tyskland
0datterselskaber i Weishaupt koncernen på verdensplan
0lande med Weishaupt repræsentationer og forhandlere
Weltkarte Standorte

Weishaupt kontorer. Overalt i hele verden.

Alt inden for varme. Fra en og samme leverandør.

Varmeanlæg

Weishaupt varmeanlæg til gas og olie, brændere, varmepumper og solfangere har lang levetid og er økonomiske og driftsikre. De fremstilles i Tyskland og i Schweiz.

www.weishaupt.de
Varmeindvinding

BauGrund Süd er et datterselskab af Weishaupt og er blandt de førende virksomheder inden for overfladenær geotermi. BauGrund Süd har erfaring fra mere end 20.500 etablerede anlæg og langt mere end 3 millioner boremeter samt en vognpark på mere end 40 borevogne. Weishaupt kan tilbyde en samlet pakke bestående af både varmepumpe, boring og servicering.

www.baugrundsued.de
Varmestyring

Neuberger gør bygninger mere effektive. Gennem etablering af netværk og intelligent styring af de tekniske installationer i en bygning reduceres energiforbruget i store bygninger markant.

www.neuberger.net

Hos Weishaupt betyder samarbejde: At være pålidelig.

Højt motiverede, kreative, kvalitetsbevidste og omkostningsbevidste leverandører har haft stor betydning for Weishaupts succes. Sammen med vores leverandører arbejder vi konstant på at forbedre vores produkter og hele leveringskæden. Et samarbejde gennem mange år forudsætter et åbent og gensidigt samarbejde.

Weishaupt: En succeshistorie. Siden 1952.

Weishaupt er en virksomhed med lange traditioner. I mere end 70 år har firmaet udviklet og bygget varmeanlæg i den sydtyske by Schwendi. Det begyndte med oliebrændere, og i dag har Weishaupt en bred knowhow inden for varmeanlæg, varmeindvinding og varmestyring.

Forhandlere af Weishaupt-produkter. Hurtig og enkel søgning.

Forhandlere af Weishaupt-produkter. Hurtig og enkel søgning.

Afdelinger for Weishaupt-produkter. Hurtig og enkel søgning.

Vælg venligst et område.

Anvend min adresse
Back
Søgeresultater Søgeresultat Ingen resultater
Resultaterne gemmes

Find den afdeling, som er tættest på dig:

Up