Please select a page template in page properties.

Velkommen hos Weishaupt.

Stabilitet - også i omskiftelige tider.

Weishaupt er en mellemstor virksomhed og ledes også af sine ejere. Weishaupt har en størrelse, som gør os i stand til at klare os særdeles tilfredsstilllende over hele verden med innovative tekniske produkter. Det vil vi også gøre i fremtiden.

Vi er dog heller ikke større, end at vi kan agere uafhængigt, selvstændigt, fleksibelt og konsekvent. Dette er af stor betydning, især i omskiftelige tider, hvor det gælder om at kunne tilpasse sig en ny situation.

Fordi Weishaupt er et familieejet og familiedrevet foretagende, føler vi ikke alene et ansvar for vores produkter, men også for vores medarbejdere. Den tillid, som vi viser vores medarbejdere, kommer tilbage til virksomheden i form af selvstændigt arbejdende medarbejdere og en loyal arbejdskultur.

Tillid gennem tider og generationer.

Mange medarbejdere arbejder hos Weishaupt i 25, 40 eller endda 50 år. Det siger meget mere om virksomheden end en flot brochure. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1932 har der været en sund og frugtbar virksomhedskultur blandt medarbejderne.

Uanset om du begynder i praktik eller på en uddannelse, foretager et karrierskift eller blot ønsker et nyt job, så byder vi dig velkommen til en god atmosfære af arbejdsglæde og gensidig tillid.

Velkommen hos Weishaupt.

Tillidsvækkende udvikning, produktion og service.

Tillidsvækkende udvikling
I Forsknings- og Udviklingsafdelingen hos Weishaupt er ca. 100 højt specialiserede teknikere, konstruktører og ingeniører beskæftiget med at udvikle innovative produkter, helt frem til de er klar til produktion.

"Hos Weishaupt dimensionerer vi præcist, arbejder ærligt og ordentligt og laver realistiske beregninger. Det er troværdighed i enhver henseende, og det står jeg personligt inde for med mit eget navn." (Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt)

Tillidsvækkende produktion
Brændere, kondenserende kedler, solfangere og varmepumper. Vore kvalificerede medarbejdere har den nødvendige know-how om produkterne og for videreudviklingen af produkterne. Hos Weishaupt er det kun helt færdigt udviklede produkter og tilbehør, som kommer på markedet, for at sikre at produkterne kan køre driftsikkert og fejlfrit hos kunden.

Tillidsvækkende service
Som det familieforetagende Weishaupt er, har vi en forpligtelse til at værne om vores gode navn og ry. Det er derfor ikke alene produktion og salg af vore produkter, som er vigtig for os, men vi sørger også for altid at være til rådighed for kunderne, når de har brug for os. 

Derfor har vi skabt et tæt servicenet over hele verden i samarbejde med vores VVS-installatører. Vores serviceteknikere og installatører modtager regelmæssigt undervisning, så at vores kunder er sikret en tilfredsstillende service.

Vil du være en del af dette?

Up